Kjell Stensland


Energetiker Kjell Stensland
KJELL STENSLAND

Jeg kan ikke gjøre deg frisk for deg - du trenger å gjøre det på egen hånd. Men jeg vil hjelpe deg å bruke selvhelbredende mekanismer, og for å bli frisk fra i dag!

Helt siden jeg var 3 år gammel, har jeg kommunisert energisk i mitt hjemland Norge med husdyr. Jeg var overraskende få kyrne til å gi mer melk eller få bedre melk raskere. Denne tilkoblingen til dyr har ført meg opp til FN. Jeg har behandlet mange atferd problemer med mennesker og dyr over hele verden.
Jeg har jobbet som adferd og problemløser i mange land i europa, derfor har jeg hele tiden måtte ta videreutdanning innen dette feltet.
Nå er det over 42 års yrkeserfaring som adferds-spesialist innen mennesker, dyr og bedrifter. Denne kunnskapen jeg ønsker å formidle til deg. Jeg har hjulpet tusenvis av mennesker i oppførsel - fra spedbarn til eldre. Hvis du holder deg til min hjelp, kan jeg garantere deg at du vil ha suksess med mine metoder! Spør mine kunder. Bli sunn - start i dag! Jeg ser frem til å møte deg!


Kjell Stensland
Personlig pleie er også viktig

Kjell StenslandKjell StenslandDenne nettsiden har hatt 81304 antall sidevisninger (verden), og jeg har hjulpet ca. 16121 individer tilsammen (europa)
(C) 2015 - 2018 Energetiker.no AS, Organisasjonsnummer 919 626 771