Kjell Stensland


Energetiker Kjell Stensland
HJELP FOR DYR OG DYREEIERE

Dyr reagerer generelt mye mer følsomt til energiske signaler enn vi mennesker. Hunder har ikke noe å "tenke" for å gjøre det arbeidet, det er ingen placebo effekt, som hjelpemidlet healing, dette viser at å hjelpe folk og å hjelpe seg selv egentlig fungerer!

Kinesiologi for hunder (eller andre dyr) er en helhetlig undervisning som for mennesker. Ikke symptomet alene er behandlet, men hele dyret. Det er en balanse, og balansen mellom følelser - kropp - ånd og sjel. Så vær veldig rask, få "atferdsproblemene" eller syke dyr tilbake til "normal".

Den vanligste feilen er at folk antropomorfiserer deres kjæledyr også. Dette kan ses tilsvarende deretter i virkemåten til dyret. Således, er arbeidet på dyret nesten alltid en kunnskapsoverføring til eieren.

Jeg har jobbet med dyr siden barndommen, ble med hunder for FN og har så samlet en forferdelig mye erfaring. Denne erfaringen vil jeg nå gjerne gi videre til deg.

Klikk her for bilder fra min behandling av mennesker og dyr i europaDenne nettsiden har hatt 81314 antall sidevisninger (verden), og jeg har hjulpet ca. 16121 individer tilsammen (europa)
(C) 2015 - 2018 Energetiker.no AS, Organisasjonsnummer 919 626 771